woensdag 17 oktober 2012

Verdere vondsten!

Nog even wat kleinere vondsten uit de kringloop: Een leuk rood naaikistje met allerlei attributen, zoals een stop-paddestoel, garen, grote drukknopen en een portemonnee vol met knopen.


 
 
 
 
Verder nog 4 lijstjes waarvan de buitenrand van rubber is, dus daar is  heel makkelijk een boduurwerkje of iets anders leuks in te maken.
 

 
 
En een set bamboe breinaalden in een etui en een heleboel briefkaarten, voor m'n postcrossing. Ik kan dus voorlopig wel even vooruit met van alles!
 
 

 
 
 

maandag 15 oktober 2012

Supervondst!

We zijn in Denemarken, in kringlopen, op zoek geweest naar een haspel om wol op te rollen. Zo één die je uit kunt rekken, maar helaas hebben we die niet kunnen vinden. Wie weet vinden we die een volgende keer. Wat we wel hebben gevonden, is dit:

 
 
Maar, ze waren met z'n tweeen:
 
 
 
Twee Ashford spinnewielen, de één gelakt en de ander ongelakt. Er moeten nieuwe aandrijfriemen aan en nieuwe veertjes. De ongelakte moet ook nog even in de was en dan kan er weer op gesponnen worden. Toch geen gekke vondst of wel?!
 

donderdag 11 oktober 2012

Weer terug van vakantie!

 
 
 
Dit is 't huisje in Denemarken waar we op vakantie zijn geweest. Af en toe wel wat regen, maar ja, dat hoort bij de tijd van 't jaar. En er was een geweldige houtkachel, dus koud hebben we 't niet gehad! 'T was een heerlijke vakantie en we kunnen er weer een tijdje tegenaan! Volgende keer laat ik even wat supervondsten zien uit de kringloop, die we meegenomen hebben.