dinsdag 24 juli 2012

Hoedjes!

Er waren nog maar een paar hoedjes omdat er op de markt vorige week wat zijn verkocht, dus er maar weer een paar bijgemaakt!

woensdag 18 juli 2012

De beloofde foto's van de wol!

Hier zijn dan de foto's van de geverfde, gekaarde wol en gesponnen, getwijnde wol!







Ik wil er even bij vertellen dat mijn moeder 80 jaar is en pas in 't begin van dit jaar heeft leren spinnen! Ziet er goed uit, of niet?!

zondag 15 juli 2012

Schapen!

Dit zijn de schapen die ik gemaakt heb om mee te nemen naar de Historische Markt in Bad Essen in Duitsland, op 24 t/m 26 augustus.





Op deze markt spint en verkoopt mijn moeder wol. (Van de wol komen nog foto's). En ik neem de poppenkleren mee. Maar eerst de markten hier!  20en 27 juli en 3 en 10 augustus in Balk op de Lutskedagen. En op 25 juli en 1, 8 en 15 augustus in Zuidlaren. En dan nog 8 september op de pompoenenmarkt in Ouwsterhaule. Dus we hopen vanaf nu wel op wat mooier weer!

donderdag 5 juli 2012

De Kift!

Afgelopen weekend was er Simmerdeis (muziek, theater en nog veel meer) in het park tegenover ons. Ben gevallen voor "de Kift" met Luchtgeest. Op Simmerdeis samen met Tryater-actrice Tamara Schoppert en vier strijkers. En ik heb meteen de cd Brik gekocht. Neem eens een kijkje op hun website: www.dekift.nl . Hier staat Luchtgeest niet op maar die is terug te vinden op YouTube.  Misschien vind je het wel wat!